Το Επιμελητήριο Τρικάλων στην 15η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας

//Το Επιμελητήριο Τρικάλων στην 15η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας

Το Επιμελητήριο Τρικάλων στην 15η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

 

Ολοένα αυξάνονται οι συμμετοχές στη 15η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας κάτι το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της για την αγορά & τον επιχειρηματικό κόσμο της Θεσσαλίας.

Ανάμεσα στις συμμετοχές και το Επιμελητήριο Τρικάλων με εκθεσιακό χώρο και φυσική παρουσία επιχειρήσεων από τα Τρίκαλα, αναμένεται να προβάλλει την επιχειρηματικότητα & παραγωγικότητα των Τρικάλων στο κοινό της Έκθεσης.

Η 15η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας πραγματοποιείται με ένα σκοπό, την απόλυτη επίτευξη των στόχων προβολής των επιχειρήσεων που συμμετέχουν. Το 2017 τον πρώτο λόγο στην έκθεση έχει η δική σας επιχείρηση.

 

Στη 15η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας συμμετέχουν επιχειρήσεις με αντικείμενο: Τρόφιμα – Ποτά – Παραγωγική Φυσιογνωμία Θεσσαλίας, Γεωργία- Κτηνοτροφία- Νέες Καλλιέργειες, Οικιακός- Επαγγελματικός Εξοπλισμός- Δόμηση & Ανακαίνιση, Ενέργεια – Τεχνολογία Περιβάλλοντος- Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας, Τουρισμός – Αγροτουρισμός, Αυτοκίνητο- Μοτοσυκλέτα- Αξεσουάρ – Ποδήλατο, Οικογένεια- Παιδί- Εκπαίδευση- Γυναικεία Ομορφιά, ΜΜΕ- Διαφήμιση – Πληροφορική.

 

Η διοργάνωση & το Επιμελητήριο έχοντας υπόψη τους την ανάγκη για εξαγωγή των Θεσσαλικών προϊόντων, διοργανώνει Β2Β συναντήσεις με εμπορικούς επισκέπτες από το εξωτερικό και μια σειρά εκδηλώσεων για την ανάδειξη των επιχειρήσεων της Θεσσαλίας.

 

Ειδικά αφιερώματα στα Προϊόντα Προέλευσης Θεσσαλίας, στην Αγροδιατροφή & στον Πρωτογενή τομέα καθώς και μια κουζίνα με γνωστούς σεφ οι οποίοι θα πραγματοποιούν καθημερινά εκδηλώσεις μαγειρικής αναδεικνύουν την Έκθεση ως το  χώρο που χτυπάει η καρδιά του παραγωγικού τομέα της Θεσσαλίας.

 

Το Web site της Έκθεσης www.karditsaexpo.gr φιλοξενεί συνεντεύξεις και καθημερινά νέα των πρωταγωνιστών της Έκθεσης καθώς και όλες τις εξελίξεις της.

 

Η Έκθεση θα λειτουργήσει όπως κάθε φορά με ελεύθερη είσοδο για όλους και ωράριο τις καθημερινές 17.00-22.00 και το Σαββατοκύριακο 10.00-22.00

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή επικοινωνήστε με την Alfa Expo στο τηλέφωνο

210 277244 ή στο 6936 644492 καθώς και με email στο info@alfaexpo.gr  και οι συνεργάτες μας θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν.

 

Τη 15η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας στηρίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Καρδίτσας & η ΠΕΔ Θεσσαλίας. Tελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Χορηγοί Επικοινωνίας της Έκθεσης είναι η ΕΡΤ 3, ΕΡΤ Βόλος & ΕΡΤ Λάρισα. Τη 15η Έκθεση Καρδίτσας στηρίζουν επίσης σημαντικά ΜΜΕ ανά τη Θεσσαλία και την Ελλάδα.

https://www.karditsaexpo.gr/xorigoi/

2017-09-25T11:16:53+00:0025.09.2017|ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|