Χαιρετισμός Προέδρου Επιμελητηρίου Καρδίτσας

//Χαιρετισμός Προέδρου Επιμελητηρίου Καρδίτσας

Χαιρετισμός Προέδρου Επιμελητηρίου Καρδίτσας

Η «Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας»  ανοίγει τις πύλες της , έτοιμη να υποδεχθεί τους εκθέτες και επισκέπτες της. Ο επετειακός της χαρακτήρας και η επιτυχημένη πορεία της την έχουν καταστήσει επιχειρηματικό θεσμό όχι μόνο για την Καρδίτσα , αλλά και για την Κεντρική Ελλάδα. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, η ελπίδα για ανάκαμψη έρχεται μέσα από την σκληρή δουλειά των ίδιων των επιχειρήσεων.

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας από την πλευρά του,  πλαισιώνει την σημαντική αυτή διοργάνωση με μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων καθώς και με μια στοχευμένη διαφημιστική προβολή με βασικό στόχο την προσέλκυση μεγαλύτερου  αριθμού επισκεπτών .

Τόσο η κατασκευαστική εταιρία όσο και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου είναι έτοιμοι να σας παράσχουν κάθε διευκόλυνση για την αρτιότερη προβολή της επιχείρησής σας.

Ο στόχος όλων μας κοινός: Η στήριξη των Μικρών και Μεσαίων επιχειρήσεων, η εξασφάλιση της απασχόλησης , η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, η τόνωση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων.

Η δραστηριότητα του Επιμελητηρίου μας δε σταματά εδώ. Προγραμματίζουμε  και σχεδιάζουμε για το μέλλον, οραματιζόμαστε και επιδιώκουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Είμαστε σίγουροι ότι η επιτυχία και της «15ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας» θα λειτουργήσει υποστηρικτικά στην ευόδωση των αιτημάτων του επιχειρηματικού κόσμου του Νομού μας.

Εγώ και οι συνάδελφοί μου στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, καλωσορίζουμε το πλήθος των εκθετών  και ευχόμαστε σε όλους «Καλή Επιτυχία» και «Καλές Δουλειές».

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας

ΒΥΡΩΝ ΑΘΑΝ. ΠΑΠΠΑΣ

2017-09-13T07:20:00+00:0012.09.2017|ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|