Χαιρετισμός Εκπροσώπου Alfa Expo

//Χαιρετισμός Εκπροσώπου Alfa Expo

Χαιρετισμός Εκπροσώπου Alfa Expo

Σας καλωσορίζουμε στη 15η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 17 Οκτωβρίου 2017. Είναι μεγάλη μας χαρά που η Alfa Expo είναι για μία ακόμη χρονιά ανάδοχος εταιρεία της συγκεκριμένης Έκθεσης και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Επιμελητήριο Καρδίτσας που μας εμπιστεύτηκε και το 2017.

Η Alfa Expo είναι μια εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων & συνεδρίων με ιστορία στο χώρο της και μεγάλη εμπειρία η οποία αναδεικνύεται σε κάθε της διοργάνωση.

Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε για την άριστη διεξαγωγή του, για την απόλυτη επίτευξη των στόχων των εκθετών μας και φυσικά για την παροχή των καλύτερων υπηρεσιών σε οτιδήποτε και αν μας ζητηθεί.

Σημαντικό για μας είναι να μείνουμε πρωταρχικά οι ίδιοι ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε για αυτό και σε κάθε διοργάνωση θέτουμε τον πήχη ψηλά. Η εταιρεία μας είναι γνωστή για τις καινοτόμες ιδέες της στον τομέα των εκθέσεων, τη σοβαρότητα & υπευθυνότητα  με την οποία προσεγγίζει τον πελάτη.

Όπως σε κάθε διοργάνωση έτσι και στη 15η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας η ομάδα μας η οποία απαρτίζεται στο σύνολό της από νέους ανθρώπους θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

Υποσχόμαστε μια εξαίρετη διοργάνωση τόσο για τον εκθέτη όσο και για τον επισκέπτη.

 

Άγγελος Καραμπίκας

Εκπρόσωπος Alfa Expo

2017-09-08T10:11:07+00:0008.09.2017|ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|