Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

//Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Η 15η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας αποτελεί συνέχεια ενός επιτυχημένου θεσμού, ο οποίος συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όχι μόνο του επαγγελματικού κόσμου, αλλά και του ευρύτερου κοινού.

Το εκθεσιακό αυτό γεγονός μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα υποστήριξης της τοπικής οικονομίας της Καρδίτσας και της Θεσσαλίας γενικότερα, καθώς συμβάλλει ενεργά στην προβολή των θεσσαλικών επιχειρήσεων, την ανάδειξη ευκαιριών δικτύωσης και την εξωστρέφεια τους, αποδίδοντας ουσιαστικό νόημα στην έννοια της ισόρροπης ενδοπεριφερειακής ανάπτυξης.

Η ανάδειξη και προώθηση των εμπορικών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων καθώς και η σύναψη συνεργασιών θα δώσουν νέα ώθηση στην τοπική οικονομία και παραγωγή, κάνοντας γνωστά τα θεσσαλικά προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει τέτοιες δράσεις που έχουν στόχο την αξιοποίηση των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων ως συγκριτικά πλεονεκτήματα για την ελληνική οικονομία.

Εκφράζοντας τα συγχαρητήρια μου για την διοργάνωση της 15ης Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας,  εύχομαι στους διοργανωτές καλή επιτυχία και στους συμμετέχοντες να αποκομίσουν σημαντικά επιχειρηματικά οφέλη.  Εύχομαι επίσης η έκθεση να αποτελέσει αναπτυξιακό εργαλείο για όλες τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, να εμπλουτίζεται συνεχώς από τα ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντα της Θεσσαλίας, αποδίδοντας έτσι πολύτιμα οφέλη στους Θεσσαλούς επιχειρηματίες και στην εθνική οικονομία γενικότερα.

Κώστας Αγοραστός

 

Πρόεδρος Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος

Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

2017-09-07T12:57:46+00:0007.09.2017|ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ|